Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 1986 εισάγοντας, κυρίως από την Ιταλία, καινοτόμα προιόντα για την τοποθέτηση και την επεξεργασία πλακιδίων-μαρμάρων και άλλων υλικών επένδυσης τοίχου και δαπεδου.

Η διαρκής ενημέρωση στους τεχνίτες, μέσω της πραγματοποίησης ειδικών σεμιναρίων, η συνεχής ανανέωση της γκάμας των προιόντων και το άψογο service, γρήγορα μας ανέδειξε σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου.

Η δημιουργία μιας οργανωμένης έκθεσης πλακιδίων-ειδών υγιεινής ήταν μία πρόκληση για μας.

Σκοπός μας είναι να προτείνουμε στον πελάτη ολοκληρωμένες λύσεις, να τον βοηθήσουμε να αναζητήσει τις καλύτερες επιλογές, για τα χρήματα που επιθυμεί να δαπανήσει. Η συνεργασία μας με τα μεγαλύτερα Ιταλικά εργοστάσια αποτελεί εγγύηση γι’ αυτό.

Σε ένα φιλικό περιβάλλον, ο πελάτης μπορεί να αναζητήσει όλες τις νέες τάσεις και να τις προσαρμόσει στους χώρους που ονειρεύεται. Θα βρει όχι μόνο αυτό που θέλει, αλλά και ανθρώπους πρόθυμους να υλοποιήσουν τις ιδέες και τις σκέψεις του. Γιατί εμείς απλά προτείνουμε κι εσείς επιλέγετε. Μέσα από μια σχέση που δεν είναι απρόσωπη, μέσα από μια σχέση που διαρκεί στον χρόνο…