Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, αποδέχεστε τη χρήση των cookies από εμάς. Το κατάλαβα

Mosaico +

Το να σκέφτεται και να δημιουργεί ψηφίδες τόσο διαφορετικές από το καθένα: το χαρακτηριστικό που φιλοδοξεί στην αριστεία. Μια φιλοσοφία που εφαρμόζεται σε 360 ° σε όλες τις διαδικασίες σχεδιασμού, οργανωτική και παραγωγική και που αντιπροσωπεύει την πραγματική προστιθέμενη αξία του Mosaico +.

 

Η Mosaico + διερευνά όλο το εκφραστικό δυναμικό των ψηφιδωτών με τη βοήθεια ενός ιταλικού παραγωγικού συστήματος που συνδυάζει καινοτόμες τεχνικές με εντυπωσιακό πολιτισμό και παράδοση ψηφιδωτών, εξειδικεύοντας και επενδύοντας στην ποιότητα των υλικών και της τεχνολογίας και αναζητώντας εξατομικευμένες εφαρμογές και λύσεις. Η σύλληψη και η δημιουργία ψηφιδωτών με τον δικό μας μοναδικό τρόπο είναι η φιλοσοφία που εφαρμόζεται σε όλες τις σχεδιαστικές, οργανωτικές και παραγωγικές διαδικασίες, που αντιπροσωπεύουν την πραγματική προστιθέμενη αξία της εταιρείας.

Η Mosaico + είναι μέλος του ομίλου Mapei, συμμετέχοντας στην επιχειρηματική τεχνογνωσία και την τεχνική και οργανωτική υποστήριξη που έχει αυτός ο παγκόσμιος ηγέτης στις χημικές συγκολλητικές ουσίες για κατασκευές.