Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη εμπειρία της περιήγησης. Με τη χρήση της αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies. Το κατάλαβα

Rex

Η εταιρεία Rex Ceramiche Artistiche είναι η επιτομή της κομψότητας και της ομορφιάς, σήμα κατατεθέν που ανήκει στον Όμιλο Florim. Η Rex Ceramiche Artistiche έχει γίνει συνώνυμο των ακριβών πλακιδίων κατασκευασμένα για πολυτελή περιβάλλοντα. H γκάμα προϊόντων της Rex Ceramiche Artistiche αποτελείται από πολλαπλών χρήσεων γρανιτοπλακάκια που μιμούνται το μάρμαρο, το αλάβαστρο, το  τραβερτίνο και τον όνυχα.

Ξεκινώντας από τη δεκαετία του 1970, η Rex Ceramiche Artistiche συνεργάζεται με αναγνωρισμένους designers και επιτυχημένους εξειδικευμένους τεχνίτες. Χάρη σε αυτή την δημιουργική ένωση, η εταιρεία έχει πετύχει αξιοσημείωτη επιτυχία στη απομίμηση υλικών όπως φυσική πέτρα , ξύλο, δέρμα, μάρμαρο. Τελικά, αυτό έχει προκαθορίσει τις βασικές εργασίες της Rex Ceramiche Artistiche. Η ιταλική υψηλού κόστους κατασκευάστρια εταιρεία αποφάσισε να εστιάσει στην παραγωγή  πλακιδίων εξαίσιας ποιότητας  για πολυτελείς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.